ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΠΑ-ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Παράταση στις υποβολές των αιτήσεων των ανέργων ωφελούμενων μέχρι την Τετάρτη 22/03/2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΠΑ-Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων για τα προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΠΑ - Αναρτήθηκε το Μητρώο Ωφελούμενων Ανέργων τελικής φάσης για την κατάρτισή τους μέσω ΚΕΔιΒιΜ των ΑΕΙ και των ΚΔΒΜ και ξεκινάει η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων στα προγράμματα κατάρτισης «νέας γενιάς» της ΔΥΠΑ.

Αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 το Μητρώο Ωφελούμενων Ανέργων τελικής φάσης στη δράση επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0.” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -”NextGenerationEU”.

Το μητρώο ωφελουμένων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://voucher.gov.gr/upload/project_40/registry_v7_2023_03_23_new.pdf.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ (Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Ήδη από σήμερα, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων που θα τους εμφανίζεται, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό επίπεδο (απόφοιτος υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.λπ), καθώς και με τα λοιπά ακαδημαϊκά προσόντα που έχουν δηλώσει. Η επιλογή θα γίνει από λίστα εγκεκριμένων προγραμμάτων των Κ.Ε.Δι.Βι.Μ των Α.Ε.Ι και των αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2/training-program/program-selection/front.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.dypa.gov.gr/anartithike-to-mitrwo-ofeloumenon-anerghon-telikis-fasis-ghia-tin-katartisi-toys-meso-kedibim-ton-ai-kai-ton-kdbm-kai-ksekinaei-i-dinatotita-epiloghis-mathimaton-sta-proghrammata-katartisis-neas-ghenias-tis-dypa

Επικοινωνήστε μαζί μας:

+30 2310 527 722

+30 2310 537 766

thessaloniki@mesogeiako.gr

🇬🇷 Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. 🇬🇧 We use cookies to give you the best possible user experience.